Velkommen hos medWare

– et Fynsk IT-hus med stærke kompetencer og mange års erfaring inden for web- og app-løsninger til sundhedssektoren.

IT-løsninger til forbedrede patientforløb og arbejdsgange

MedWare blev grundlagt i 2008, og har lige fra starten haft skarp fokus på udvikling af brugervenlige og effektive digitale værktøjer til sundhedssektoren. Vi udvikler bl.a. løsninger designet til at give borgere mulighed for at deltage mere aktivt i egen behandling på sygehuse eller i kommunen.

I dag er vi er et stærkt team, og er blevet kåret som Gazelle-virksomhed i 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 samt Succesvirksomhed i 2020, 2021 og 2022.

Kernekompetencerne ligger inden for udvikling af løsninger med en høj grad af brugerinteraktion samt integration og kommunikation med andre systemer. Vi står bag udviklingen af en lang række forskellige løsninger, som spænder fra storskala-projekter som fx Mit Sygehus, til løsninger, der optimerer helt specifikke arbejdsgange.

Det skal gøre en forskel
Digitalisering handler om mennesker, og ikke om teknik. I en travl hverdag skal sundheds-IT understøtte gode og effektive arbejdsgange, styrke nærheden og fagligheden og skabe patientinvolvering.

Alle vores løsninger bliver udviklet af programmører med indgående kendskab til de konkrete arbejdsgange og i tæt samarbejde med relevant fagpersonale. Det sikrer, at der tages hensyn til alle behov i den endelige løsning.

Dedikeret leverandør til sundhedssektoren
MedWare er mangeårig leverandør til alle regionen og en række kommuner. Det er vi, fordi vi leverer ærlig og kompetent rådgivning, avancerede og brugervenlige løsninger – og så slipper vi ikke opgaven, før den kører i praksis.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 61 27 41 52, hvis du vil vide mere om vores løsninger og hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste udviklingsprojekt.